There are no translations available.

Një qendër e re e atraksionit

perspektf genel

Prishtina Stars është një projekt i cili është duke u implementuar në Lagjen Kalabrija, një lokacion i cili është afër qendrës së qytetit por larg zhurmës së qendrës.

Projekti është i shtrirë në një hapësirë prej 8500 m², ku 70 % e sipërfaqes janë të dedikuara për zonë të gjelbëruar. Projekti përmban banesa 1+1 e deri të banesat dupleks 3+1 të përshtatshme për buxhete të ndryshme nga përspektiva e mundësisë financiare.
Me parking të mbyllur,sigurim të veçantë ,hapësira të dedikuara për ecje,hapësira të rregulluara  gjelbëruese, sistem të kamerave, mure mbrojtëse, saunë, pishinë të mbyllur, fitness, kafeteri, qerdhe dhe parkun e lojerave për fëmijë  Prishtinë Stars shëndrrohet në një hapësirë jetese mbi standardet normale për një strukturë elite, respektivisht për 205 familje për të cilat tashmë i ka hapur dyert.